Ontdek hoe ook jij een G spot orgasme en Spuitorgasme kunt krijgen!

Ontdek hoe ook jij een G spot orgasme en Spuitorgasme kunt krijgen!

Opgelet! Ben jij een vrouw die nog nooit een Spuit orgasme heeft gehad en wil jij ook spuitend klaarkomen?

Klinkt het hebben van een intens spuitorgasme spannend en lijkt je zo'n ervaring fantastisch? Dan moet je dit artikel lezen!

Beste genieter,

Het vrouwelijk lichaam is mysterieus en tot zoveel in staat. Ongeveer elke vrouw weet dat je een orgasme kunt krijgen door het stimuleren van de clitoris.

Een veel kleiner groepje weet van het bestaan van de g spot een nog kleiner deel weet waar deze zit. En ontzettend weinig vrouwen weten dat ze spuitend kunnen klaarkomen.

vrouw liggend rozenblaadjesZonde!

Wellicht heb je al het clitoris orgasme mogen ervaren, dat is al fantastisch! En óók als je nog nooit via de clitoris bent klaar gekomen, kan je wel een g spot orgasme krijgen.

Veel vrouwen kunnen spuiten, maar weten niet hoe of kennen het helaas niet...

Er is zoveel om te ontdekken en het gebrek aan kennis. Is een grote reden dat veel vrouwen geen g spot of spuitorgasme hebben ervaren.

Want hoe kan je iets stimuleren waarvan je het bestaan niet af weet? En hoe kan jij jezelf trainen op spuitend klaar te komen als je het niet eens kent?

Sterker nog, veel vrouwen kunnen spuitend klaarkomen, maar houden het onbewust binnen, omdat ze denken te moeten plassen. Misschien herken jij dat ook wel.

En dat is zo ontzettend jammer...

“Je lichaam explodeert op een heerlijke manier als je gaat spuiten...”

Wanneer jij voor het eerst een spuitorgasme hebt, dan weet je niet wat je meemaakt. De g spot is een plekje dat bij stimulatie een enorme seksuele lading heeft. De juiste stimulatie maakt je ontzettend opgewonden en wanneer je tijdens het ontladen, een orgasme hebt en spuit...Dan is dat zeer overweldigend, explosief en intens...

Een spuitorgasme is ongekend mooi. Waar een clitoris orgasme al heerlijk en fijn voelt. Is een spuitorgasme nog dieper en een ervaring die je door je hele lichaam ervaart.

Vrouwen die spuitend klaarkomen, worden soms slap in de benen en hebben een erg voldaan lekker gevoel. En dit is zowel voor jou als je partner een mooi en speciaal moment. Jij zal jezelf verbazen hoeveel vocht je eruit stuwt. Dan vraag jij je af: “heb ik dat echt gedaan?!”

Spuitend klaarkomen is vaak een intens G spot orgasme waarbij ook vocht naar buiten vloeit en dat geeft een heerlijke sensatie

Wat is er nou mooier dan je liefdessappen te laten vloeien en letterlijk een spetterend orgasme te hebben!

Hij zal het mega opwindend en sexy vinden en jij zal iets speciaals meemaken dat je intens genot geeft...

Wat heb jij nodig voor deze intense orgasmes?

Uiteraard moet je enorm opgewonden, het vergt in sommige gevallen zelfs meer opwinding dan een clitoris orgasme.

Je moet de g spot vinden en op de juiste manier stimuleren. Om te kunnen spuiten moet jij je lichaam goed kennen en ‘trainen’ om het vocht naar buiten te stuwen.

Maar wat nog belangrijker is: jij moet genieten!

Orgasmes dwing je niet af, zoals je weet. Maar met de juiste kennis, technieken en tips. Kan jij binnenkort je eerste spuitorgasme ervaren...

Op basis van verhalen van vrouwen die dit al hebben mogen ervaren en wetenschappelijk onderzoek. Heeft Seksplaneet.nl een gids gemaakt: “Spuitend Klaarkomen voor Vrouwen” Hét Handboek voor alle G spot Geheimen en het Vrouwelijk Spuitorgasme

Dit is de beste Nederlandse gids als het gaat om het krijgen van een g spot orgasme en spuitorgasme.

Ervaringen van verschillende vrouwen zijn er in verwerkt, net als bewezen technieken voor het opwekken van deze orgasmes en de oefeningen om te kunnen spuiten.

Alles wordt begeleidt met mooie en duidelijk (getekende) illustraties. Zodat jij (en je bedpartner) exact weet wat te moeten doen.

Je leert niet één techniek die werkt, maar verschillende. Zodat jij op basis van jouw lichaam en wat jij lekker vindt, beslist wat je wilt en gebeurt.

Het is een echte praktijk gids, met de ondersteunende theorie en hiermee kan jij je seksleven voorgoed veranderen en je eerst spuitorgasme ooit meemaken!

Hoewel deze technieken bedoelt zijn voor het krijgen van een g spot en spuitorgasme zal je ook op andere vlakken eVrouw die genietr profijt van hebben.

Je clitoris orgasme zal sterker worden en je band je met partner zal tijdens deze ontdekkingsreis ook groeien.

De gids is zo geschreven dat je er zowel alleen als samen mee aan de slag kunt gaan.

In het E-boek (PDF) leer jij onder andere:

 • Wat een spuitorgasme is, waarom het geen plas is en waaruit het wél bestaat
 • Hoe je geestelijk en lichamelijk in de juiste sfeer terecht komt om een g spot orgasme te krijgen en een spuitorgasme
 • 5 Redenen waarom vrouwen niet spuitend klaarkomen en hoe je dit kunt oplossen
 • Waar de g spot zit en wat ervoor zorgt dat je spuitend klaarkomt, dit is heel leerzaam voor zowel jou als je bedpartner
 • 4 Oefeningen om de spieren die voor een spuitorgasme zorgen sterker te maken, dit maakt ook je clitoris orgasme heftiger
 • Ademhalingsoefeningen voor een heerlijker orgasme, spuitend klaarkomen en ook om de band met je partner intiemer te maken
 • Met je vingers, speeltjes en tijdens de penetratie de g spot stimuleren, er zijn duidelijke illustraties voor jou en je partner zodat je zowel solo als met je bedpartner kunt spuiten
 • 3 Technieken om een spuitorgasme te krijgen, zowel jij als je bedpartner kunnen dit doen
 • Standjes die jou helpen om een g spot orgasme en spuitorgasme te krijgen, deze zijn voorzien met duidelijke illustraties en variaties
 • Het kan een heerlijke natte geile boel worden en daarom ontdek je ook de beste manieren om je spullen droog te houden

Alles wordt in detail uitgelegd. Stap-voor-Stap wordt jij naar je g spot orgasme en spuitorgasme begeleidt.

Het zijn bewezen technieken en deze hebben ook al bij honderden vrouwen (en stellen) voor veel genot en een spetterende boel gezorgd. En jij kan de volgende zijn!

Bestel vandaag en krijg ook gratis een zeer handig bonus product!

GRATIS De Bonus t.w.v. €10,-  is: 17 Belangrijke Orgasme Vragen & Antwoorden!

Hierin vind je 9 veel gestelde vragen en antwoorden over het VROUWELIJK orgasme en 8 over spuitend klaarkomen. Mythes en misverstanden worden aan diggelen en geslagen. En cruciale informatie om een orgasme en met name een spuitorgasme op te wekken. Krijg jij op een presenteerblaadje.

Ook de vragen die jij niet durft te stellen, of nog belangrijker niet stelt, maar jou wel aangaan, worden besproken...

GarantieOmdat orgasmes zich niet dwingen, krijg je op dit product een Niet-Goed-Geld-Terug garantie van 12 maanden . Ja, dat lees je goed. Jij kunt deze cursus een jaar lang uitproberen zonder enig risico!

Zelfs als de lay-out of een zinnetje in de cursus je niet aanstaat, krijg je je geld terug. Reply de aankoop mail en het bedrag wordt direct teruggestort!

Deze gids gaat je helpen om een heerlijk nieuw orgasme te ervaren die je nog niet kent. Dit is iets waar jij de rest van je leven van zult genieten en samen met je partner veel plezier aan zult beleven. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten.

Op dit moment is de cursus geen €39,99 maar voor slechts € 22,50 euro verkrijgbaar! (Dit is vele malen goedkoper dan een gemiddelde vibrator.) En jij ook nog eens de bonus ter waarde van €10,- er gratis bij!

Gun jezelf het genot en de unieke ervaring om een spuitorgasme mee te maken. Het is iets fantastisch wat je voor de rest van je leven bij je draagt en wat je een ongekend veel genot zal geven. Verbaas jezelf en je partner met deze geile ervaring!

“Ik oefen al een jaar en heb alle tips op het internet geprobeerd...Kan ik wel spuitend klaarkomen?”

Jazeker, ongeacht hoe oud je bent en of je nou 10 jaar hebt geoefend of 10 keer. Jij kunt spuitend klaarkomen!

Het grootste nadeel van de handleidingen die je online kunt vinden. Is dat wanneer je een artikel schrijft, je een beperkte hoeveelheid informatie kwijt kunt. Je kunt niet voldoende de diepte ingaan, om op speciale situaties in te gaan.

Bij het samenstellen van de cursus, wordt elke vraag en elk probleem waar vrouwen tegen aanlopen behandeld, denk aan:

 • Welke spieren moet je aanspannen en ontspannen?
 • Op welke manier moet ik de g spot stimuleren en hoelang?
 • Ik kan me moeilijk ontspannen, wat nu?
 • Hoe moet ik mijn vingers/vibrator gebruiken en wat is het beste?
 • Ik heb angst om te plassen, hoe moet ik hiermee omgaan?
 • Ik span mijn bekkenbodemspieren steeds aan, hoe ontspan ik ze?
 • Wat is het beste standje tijdens masturbatie en penetratie om een spuitorgasme te krijgen?
 • Hoe kan ik het vocht tijdens een orgasme naar buiten spuiten?
 • Hoe kan ik bij m'n partner spuitend klaarkomen?
 • En nog veel meer...

De bewezen technieken, die al duizenden vrouwen spuitend klaar laat komen zijn in deze cursus gebundeld. En voorzien van duidelijke (getekende) afbeeldingen. Zodat je exact weet wat je moet doen.

Door de garantie kun je de cursus een jaar lang proberen en als je niet tevreden met de cursus bent, stuur een mailtje en je krijgt het bedrag terug.

Niets staat je nog in de weg om een spuitorgasme te hebben. Dus bestel het product voor de zéér scherpe prijs en verrijk je seksleven voor de rest van je leven!

Succes en veel plezier!

Social Icons