Wil jij Perfect je Partner Pijpen?

Onzeker over je Blow Jobs? Ontdek hoe jij je Partner Ultiem Pijpt, zodat hij Verslaafd aan Jou raakt, hij altijd Intens schokkend Klaarkomt en al je Liefde voelt!

Onzeker over pijpen of komt hij moeilijk klaar? Jij ontdekt de technieken en de trucs die gegarandeerd genot geven én een orgasme! Dit werkt als je onervaren bent en ook als je partner ooit vertelde dat de blow job niet zo goed voelde…

Jij staat op het punt om te ontdekken hoe jij je lieve partner kunt pijpen zoals hij nog nooit heeft meegemaakt. Jij zal hem straks de meest bijzondere blow jobs ooit geven. Waarbij hij alle passie én liefde voelt!

Ben jij onzeker over hoe je hem pijpt of vond hij het niet zo lekker? Dat is natuurlijk een heel vervelend!

Als jij het gevoel hebt dat je hem nog beter kunt pijpen dan dat je nu doet. Niet klungelig wil overkomen. Of heeft je partner je ooit eens vertelt dat je niet zo goed kunt pijpen? Dan ben je niet de enige…

Met jou zijn er nog duizenden vrouwen die onzeker zijn over hoe ze hun partner met hun mond kunnen verwennen. En dat is ook niet zo gek…want iedereen met een mond kan een blow job geven, maar een goede blow job geven waarbij je partner kronkelt van genot en zichzelf verliest. Dat is een kunst!

Maar wat maakt het nou dat je als vrouw onzeker bent over je pijpkunsten?

6 redenen waarom pijpen voor een vrouw lastig is:

 • Jij bent niet opgegroeid met een penis en leert er pas op latere leeftijd mee omgaan
 • Elke man wil wat anders, dus je moet (in het begin) veel improviseren en experimenteren om die unieke combinatie te vinden
 • Het is niet iets wat je even kunt oefenen, want je wil het niet bij je partner verpesten en bij het oefenen op bijvoorbeeld een dildo krijg je geen feedback
 • Voor een man is het vaak lastig om hun vriendin bij te sturen als ze hem pijpt en daarom houden veel mannen liever hun mond, hopend dat het de volgende keer beter gaat
 • Porno, romans en tijdschriften leggen je niet exact uit wat je moet doen…je krijgt alleen globale ideeën
 • Wat bij je vorige partner werkte of iemand jou als tip geeft hoeft niet per se bij jouw partner te werken en kan je daardoor nog onzekerder maken

Kortom dat je moeite hebt met pijpen is niet jouw schuld! Maar jij hebt wél de sleutel in handen om het 10 keer beter te maken! Hoe ontdek je later…Laten we eerst een gevaarlijke mythe bespreken.

Een gevaarlijke mythe: elke blow job maakt een man blij

Zoals je hebt kunnen lezen ben jij niet de enige die moeite heeft met pijpen. Wat het probleem nog vervelender voor je maakt is dat je in alle tijdschriften leest dat een blow job iets is waar elke man van houdt. “Pijpen op zich is al genoeg voor zijn genot.” Dat is slechts ten dele waar…

Ja, veel mannen houden ervan om gepijpt te worden. Aller eerst omdat de man zich speciaal voelt. De persoon van wie je houdt, verwent je met haar mond…iets intiemers bestaat bijna niet.

Daarnaast is het zo dat als je hem pijpt en geen grote fouten maakt het “oké” voelt. Nu is er natuurlijk een verschil tussen “oké” en “fantastisch”.

Jij weet ook dat jij je partner te kort zou doen als je alleen je mond om zijn penis doet, een beetje met je hoofd heen en weer beweegt en hem laat klaarkomen. Dit voor hem saai is en niet speciaal voelt…Hij heeft een orgasme, maar het is geen pijpbeurt die hij zich nog jaren erna herinnert. En dat is wel wat jij wil toch?

Nu is het zo dat als je een man zijn beste pijpbeurt ooit laat omschrijven. Je pas merkt wat een goeie blow job is en wat voor effect dit op een man heeft. Je beseft dan echt dat een goeie pijpbeurt veel meer is dan een vrouw die haar mond om de penis van haar vriend doet…Het zit veel dieper dan dat! (Jij ontdekt straks wat dat diepere is.)

Dat jij dit leest en het besef hebt wat voor effect een goeie blow job heeft, is je te prijzen. Want straks heb jij de middelen om zijn pijpbeurt nog intenser en beter te maken, want jij ontdekt de geheimen voor een ultieme pijpbeurt!

Blow jobs zijn ongekend krachtig en kunnen relaties maken en breken

Als jij jouw partner op de juiste manier pijpt. Dan zal de blow job jullie enorm verbinden en voelt hij al jouw liefde!

Zoals je weet houden mannen van een goede pijpbeurt. En als jij hem pijpt op een manier die voorbij zijn fantasiekoppel is blij na orgasme gaat, dan is hij de jouwe. Zo simpel is het…

Een goeie blow job is een manier om voor altijd in zijn geheugen te komen. Als jij hem goed kunt pijpen dan komt hij elke dag stralend thuis, want jij geeft hem iets waarvan hij weet dat ‘ie het nergens anders kan krijgen.

Want laten we eerlijk zijn. Als mens haal je zo nu en dan seksuele herinneringen naar boven. En als jij hem als de beste weet te pijpen, dan vallen al zijn exen (en one night stands) in het niet. En ben jij de herinnering die steeds boven komt drijven…

Daarnaast geef jij hem met een ultieme pijpbeurt de bevestiging dat wat jij met hem doet. Hij nergens anders kan vinden, want hij weet op basis van zijn verleden. Dat jij hem op een manier verwent waar niemand aan kan tippen.

Sterker nog zijn interesse in andere vrouwen zal op een super laag pitje staan. En zijn interesse in jou zal mega hoog zijn…Jij hebt hem met je mond verslaafd gemaakt.

Je zal berichtjes krijgen, waarbij hij hint naar een sexy blow job en als z’n verlangen zo groot wordt. Kan hij het niet laten om een paar seksuele toespelingen te maken en jou de hele tijd te verleiden. Je zult constant complimentjes krijgen en je als een prinses wanen. En niet omdat hij dit moet doen. Nee, hij wil dit. Jij geeft hem iets, waarvan hij beseft dat het heel uniek is.

Nu zal een man je natuurlijk niet direct verlaten als hij het pijpen niet zo lekker vindt, maar het kan wel aan hem knagen. Hij vraagt zich toch af hoe het zou zijn als…

Kortom: hoe geiler de realiteit hoe minder hij zal fantaseren. En als hij straks fantaseert, dan is het omdat hij weer benieuwd is naar jouw volgende blow job.

Nu je de kracht kent, ben je vast nieuwsgierig wat een goede pijpbeurt inhoud?

De geheimen van een sensationele blow job, waardoor jij de beste bent en de relatie sterker wordt

Bestaat er een blow job die relaties sterker maakt? Ja!

Dit is de formule van een goeie blow job:

 • Jouw gevoel
 • Jouw techniek
 • Het eindspel

Jouw gevoel: weet je wat een blow job voor een man spectaculair maakt? Als jij niet een robot bent die een paar bewegingen maakt, maar als jij je hele gevoel erin gooit.

Wat jouw gevoel is kan per pijpbeurt verschillen… je gevoel kan een intens verlangen naar zijn pik zijn, maar ook alle liefde die je voor hem voelt. Waar het omgaat is dat jij dit gevoel tijdens de gehele pijpbeurt toont.

Wanneer je dit goed doet, zal je voor altijd een plekje in zijn geheugen en fantasieën hebben.

Hier is een geheimpje: een man associeert hoe jij hem pijpt met hoeveel jij om hem geeft. Je kunt je wel voorstellen dat als jij hem vol overgave pijpt. Hij voelt dat jij van hem houdt en nooit meer een ander wil.

Wat denk je dat dit met hem doet? Het geeft hem de bevestiging dat jij de enige voor hem bent en maakt hem loyaal.

En naast dat je hem de meest geweldige gevoelens ooit geeft, zal hij zich meer dan ooit verbonden met je voelen.

Met pijpen kan je hem laten zien dat je van hem houdt, waardoor ook zijn gevoelens voor jou versterkt worden.

Bij de Perfecte Blow Job Voelt Hij wat Jij voor hem Voelt… Liefde!

Dat is ook een reden waarom een goeie blow job zo gevaarlijk is. Als je als vrouw bijvoorbeeld geen relatie zoekt, iets eenmaligs wil of interesse in een andere man hebt. En je geeft hem een pijpbeurt die veel beter is dan zijn eerdere ervaringen, dan kom je niet meer van hem af!

Jij hebt iets in hem losgemaakt, waardoor hij jou moet hebben…

Jouw techniek: als jij goed je gevoel kunt overbrengen en dat combineert met de juiste pijp technieken, dan ben jij z’n beste sekspartner en liefdespartner ooit!

Wat is een goede techniek?

Je hebt bepaalde pijptechnieken, waar heel veel mannen van genieten. Dit komt bijvoorbeeld omdat bij elke man de eikel het meest gevoelig is. Dit zijn de zogenaamde “gouden” pijptechnieken.

Daarnaast heb je ook een groep “persoonlijke” pijptechnieken. Minder mannen houden van deze technieken, maar je moet ze wel kennen. Want er zijn een paar van deze “persoonlijke” technieken, die je partner helemaal geweldig zal vinden!

Nu weet je alleen nog niet welke van de “persoonlijke” pijptechnieken je partner geweldig vindt. Daar moet je mee experimenteren en dan ontdek je waar je partner heftig op reageert.

Op deze manier heb je straks een groep pijptechnieken waarmee je kan variëren, zodat het voor hem nooit saai wordt. Want als jij tien technieken hebt, die hij lekker vindt dan is dat natuurlijk beter dan twee, want dan kan je hem steeds verrassen!

Het eindspel: dat is iets waar veel vrouwen fouten mee maken of niet optimaal benutten. Het eindspel is de fase van zijn orgasme tot een paar minuten daarna.

Als jij het eindspel beheerst dan kan alleen dat al zijn plezier 10X groter maken. Veel vrouwen slikken uit automatisme gelijk alles door en gebruiken het moment niet om iets moois of opwindends te zeggen. Nu hoef je echt geen verhalen te houden, maar met één of twee zinnetjes. Kan je zijn plezier al flink verhogen!

Het eindspel is ook de perfecte fase om hem te laten ervaren, dat jij de beste bent door wie hij ooit gepijpt is. Juist omdat zoveel vrouwen dit onbenut laten, is dit jouw geheime kracht.

Daarnaast kan je er met het eindspel ook voor zorgen dat hij zich met jou enorm verbonden voelt.

Jouw ultieme blow job zodat hij Keer-op-Keer kronkelend, heup draaiend en schokkend klaarkomt

Hoe kan jij hem pijpen zodat elke nieuwe blow job de vorige overtreft en hij verslaafd aan jou raakt?

Zoals je hebt kunnen lezen is jouw gevoel erg belangrijk. Moet je een paar goeie pijptechnieken kennen en weten hoe je het eindspel (tijdens en na zijn orgasme) speelt…

Maar er is nog één cruciaal onderdeel wat er voor nodig is om hem helemaal van de kaart te pijpen en dat is natuurlijk jouw partner!

Zonder hem is dit niet mogelijk, maar nog belangrijker… Jouw partner heeft meerdere ultieme pijp routes. Wat houdt dat in?

Er zijn verschillende manieren om hem een fantastische pijpbeurt te geven, waarvan hij ultiem geniet en van de kaart raakt.

Nu is het belangrijk om te weten dat deze manieren uniek zijn voor HEM. Dit houdt in dat jij zijn combinatie moet vinden. (Oftwel zijn Pijp Plattegrond.)

Waar bestaat zijn ultieme combinatie (Pijp Plattegrond) onder andere uit?

 • Op welke momenten vindt hij het meest geil om gepijpt te worden?
 • Welke locaties vindt hij extra opwindend? De bank, de keuken, de auto etc.
 • Wil hij dirty talk en zo ja, wat vindt hij geil?
 • Hoe wil hij het liefst klaarkomen? In je mond of over je lichaam?
 • Welke dingen wil hij horen voor, tijdens en na het pijpen?

En er is nog veel meer…

Nu kan je twee dingen doen:

Optie 1 is dat je vanaf vandaag met trial en error ontdekt wat zijn ultieme combinaties zijn. Zoals wat vindt hij opwindend om te horen tijdens het pijpen. En je kunt ook veel verschillende pijptechnieken proberen om te ontdekken wat het beste bij hem voelt. In de hoop dat je snel zijn “pijp plattegrond” hebt en weet wat hij het meest geil en lekker vindt.

Optie 2 is dat je alle informatie die al beschikbaar is doorleest en stap voor stap alles kunt proberen. Zonder dat je hoeft te gokken of cruciale dingen mist…

15 jaar pijp ervaring in 5 uur…

Jij ontdekt snel de “Pijp Plattegrond” van je partner, zodat je hem keer op keer kunt verrassen en hij altijd intens klaarkomt. Jij zal zijn beste sekspartner ooit worden en hij elke pijpbeurt weer jouw liefde voelen…

Jij wilt niet eenmalig hem de beste blow job geven…Nee, jij wilt dit keer-op-keer! En dat is ook mogelijk…

Want hoe zou je het vinden als je meer dan 20 pijptechnieken leert. En dan hebben we het nog niet eens over de “deep throat” techniek die je straks ook kunt doen.

En hoe zou je het vinden als je tientallen voorbeelden krijgt over wat je voor, tijdens en na het pijpen kunt zeggen. Zowel lief als dirty?

Zou je het niet fantastisch vinden als jij alle pijpstandjes krijgt, waarmee jij je partner altijd perfect in de slaapkamer, woonkamer, badkamer, keuken en buitenshuis kunt pijpen? perfect-pijpen-cover

En stel je krijgt 10 momenten om je partner te verrassen met een pijpbeurt. Waarbij ook per moment je woord-voor-woord voorbeelden krijgt om vol zelfvertrouwen de blow job te beginnen?

Denk je dat dit jou helpt om de “pijp plattegrond” van je partner te ontrafelen? Denk je dat dit jou helpt om hem elke keer heerlijk te verwennen?

Na een lang onderzoek is er een handboek voor je beschikbaar om jouw partner perfect te pijpen. De titel van het digitale boek is ook zeer toepasselijk: “De Perfect Pijpen gids”: Wat elke vrouw moet weten om haar
partner een onvergetelijk blow job te geven

Op basis van de input van honderden mannen en veel onderzoek is er een gids samengesteld die jou in een paar uur zoveel kennis en ervaring geeft. Dat je al binnen 24 uur je partner intens schokkend laat klaarkomen.

Sterker nog, jij kan binnen een week hem al een pijpbeurt geven, waar hij maandenlang aan terug zal denken…

Deze cursus is een combinatie van techniek en psychologie, want een goeie pijpbeurt speelt ook voor een groot deel in zijn hoofd af.

Je leert alle plekjes die bij hem gevoelig zijn, hoe je deze met de beste pijptechnieken stimuleert en hem ook een intens orgasme geeft.

Daarnaast leer je wat je voor, tijdens en na het pijpen kunt zeggen. Zowel de lieve woordjes, als de hele ondeugende. Op deze manier kan jij zowel zijn lieve meisje zijn, als de sexy minnares!

Wat leer je bij de perfect pijpen gids? (Digitaal Boek)

 • 9 basis pijptechnieken waar elke man geniet. Deze basistechnieken kun je niet fout doen, omdat ze erg simpel zijn, stap-voor-stap worden uitgelegd en voor elk “type penis” geschikt zijn.
 • 2 unieke orgasme technieken, zodat je hem altijd intens kunt laten klaarkomen. Ook als je maar een paar minuutjes hebt of jou partner “lastig klaarkomt” Dit werkt altijd…
 • Meer dan 10 momenten om hem met een pijpbeurt te verrassen. Je leert wat je moet zeggen en hoe je moet beginnen, zodat je hem een blow job geeft waar hij nog jaren met een grote glimlach aan terugdenkt.
 • Hoe vrouwen hun partner op een verkeerde manier plagen bij het pijpen, waardoor hij gefrustreerd raakt en hoe jij hem wél moet plagen, zodat hij mega geil wordt.
 • Je ontdekt waarom je niet speciaal op zijn verjaardag of Valentijnsdag een blow job moet geven, maar wat je wel moet doen om hem een onvergetelijk pijpbeurt te geven. (Het antwoord zal je verbazen!)
 • 4 Onweerstaanbare gevorderde pijptechnieken die hem zo hard laten genieten, dat hij kronkelt van genot en niet weet wat hem overkomt. (Dit heeft hij waarschijnlijk nog geen enkele vrouw bij hem gedaan.)
 • Vind je dirty talk moeilijk? Je ontdekt welk geluidje jij kunt maken, waar hij intens blij van wordt zonder dat jij ook maar één enkel woord hoeft uit te spreken. Veel vrouwen vergeten dit.
 • Welke 10 verschillende dirty zinnetjes je na een pijpbeurt kunt zeggen, waardoor hij zich beseft dat jij z’n meest opwindende sekspartner ooit bent.
 • Weerhoudt jou iets om volledig los te gaan tijdens het pijpen? Jij ontdekt een geheim, waardoor jij je nooit meer onzeker voelt en zonder remmingen hem de beste blow job ooit geeft.
 • 13 manieren om hem visueel te stimuleren zodat hij nog geiler wordt, de pijpbeurt nog intenser voelt en hij super hard klaarkomt…
 • Welke 2 dingen cruciaal zijn zodat hij van z’n pijpbeurt kan genieten.
 • 9 fantastische pijpstandjes, zodat je hem op elk moment op elke plek intens geil kunt pijpen.
 • 3 verschillende manieren van pijpen zodat hij jou zowel als zijn enige liefdespartner ziet als de meest fantastische minnares op aarde. Meer dan 95% van de vrouwen is zich hier niet bewust van…
 • De 8 hotspots van de man tijdens het pijpen, wanneer jij dit goed stimuleert zal hij overheerlijk van zijn pijpbeurt genieten en jou de beste ooit vinden!
 • Heb jij moeite met slikken? Geen probleem, jij krijgt stap-voor-stap uitgelegd hoe jij zonder te slikken hem een super geile ervaring geeft…
 • 12 plekken waar jij hem kunt pijpen en jij ontdekt hoe jij de charme van elke plek gebruikt om hem de meest geile ervaring ooit te geven! (Dit is zéér psychologisch en daarom zo effectief…)
 • De essentie van pijpen en hoe jij hier je relatie mee kunt versterken. Veel te weinig vrouwen passen dit principe (helaas) te weinig toe.
 • 5 Verrassende tips uit de porno en porna industrie die jou nog meer kracht en zelfvertrouwen geven tijdens het pijpen… (Dit raad je nooit.)
 • De kracht van het 1-2’tje…Dit is een “sneaky” truc, waardoor je hem zo ontzettend verrast dat hij hier nog jaren vol plezier en opwinding aan terug zal denken.
 • Waarom zijn penis de sleutel is om jouw liefde te communiceren en hoe jij dit op de beste en meest intense manier doet, zodat hij weet dat jij de enige voor hem bent!
 • Heb jij hem ooit wakker willen pijpen? Jij ontdekt de 3 manieren, zodat dit werkelijkheid wordt.
 • Een super simpele techniek, waardoor hij direct meer ontspannen raakt en hij zichzelf toestemming geeft om zich compleet in de pijpbeurt te verliezen.
 • 10 lieve zinnetjes die je na zijn orgasme kunt zeggen, zodat jullie na de pijpbeurt nog intiemer en dichter tot elkaar komen.
 • De ultra geheime blow job stap-voor-stap uitgelegd, die zo’n impact op hem maakt, waardoor hij beseft dat jij de enige vrouw op aarde bent die dit kan. Alleen dit zal zijn interesse in jou naar ongekende hoogte brengen…
 • Hoe jij z’n ballen en andere hot spots van het lichaam bij de pijpbeurt betrekt, zodat de blow job nog geiler en intenser voelt.
 • Hoe jij hem zo goed pijpt, dat als je alleen al naar zijn penis kijkt hij een stijve krijgt…
 • Het 9 stappen plan, zodat je op basis van zijn unieke “pijp plattegrond” en fantasie hem de meest ultieme blow job geeft die hij nooit meer zal vergeten! Dit maakt jou direct nummer 1!
 • Wil jij weten wanneer hij klaarkomt ook als hij het (per ongeluk) niet zelf aangeeft? Jij ontdekt de 7 signalen die plaatsvinden vlak voordat hij een orgasme heeft.
 • Weet jij wat mondneuken is? Jij ontdekt deze zeer lekkere pijptechniek die hij waarschijnlijk nog nooit ervaren heeft. Dit zal hem van de wereld brengen!
 • Jij ontdek op welke manier jij al jouw liefde via een pijpbeurt aan hem kunt overbrengen, zodat hij tijdens de blow job voelt hoeveel hij van je houdt en zich daarna enorm verbonden met jou voelt…
 • De vele pijptechnieken die ervoor zorgen dat jij hem in je macht hebt en zijn lichaam een volgse slaaf is van het genot dat jij hem geeft.

Het mag wel duidelijk zijn dat een blow job een fantastische manier is om je liefde te uiten. Maar ook kan je hem met een goede pijpbeurt laten voelen wie zijn beste minnares van de wereld is…

Dat is ook het doel met deze cursus. Jij zult hem blow jobs geven die ontzettend goed voelen en waar hij enorm van geniet. Daarnaast krijg je in de cursus veel tips, technieken en zinnetjes. /om op ene moment er een ondeugend geile blow job van de maken en op het andere een romantische, intieme, opwindende blow job te geven.

Juist die combinatie zorgt ervoor dat hij zowel een enorme lust als liefde voor jou voelt.

Nu zou het jou jaren kosten om de technieken en ideeën in dit boek zelf te verzinnen en te testen. En waarom zou je ook zo lang willen wachten om je partner de meest geile en perfecte blow jobs ooit te geven?

Je zult ook na het volgen van de cursus vol zelfvertrouwen je partner pijpen. Je hebt namelijk ontzettend veel pijptechnieken, weet hoe je een blow job moet initiëren, maar ook wat je voor, tijdens en na de blow job moet zeggen.

Probeer de cursus 12 maanden en laat hem jouw liefde voelen!

GarantieHet is heel simpel: als jij niet snel genoeg de intense reactie bij je partner ziet die je had verwacht na het aanschaffen van de cursus. Stuur een mailtje en je krijgt direct je geld terug.

Als jouw partner niet schokkend en kronkelend van genot klaarkomt na het volgen van de cursus. Stuur een mailtje en je krijgt je geld terug.

Mocht het lettertype, een plaatje of iets anders je niet aanstaan. Stuur een mailtje en je krijgt je geld terug.

Jij moet rustig de tijd krijgen om de tips en technieken je eigen te kunnen maken. Vandaar dat je langer bedenk tijd hebt dan de wettelijke termijn van 14 dagen.

Ontvang vandaag gratis 2 bonus producten

Om jou nog meer te helpen, krijg je als je vandaag het product bestelt ook nog eens 2 bonussen!

Heb jij behoefte aan concrete informatie van hoe je een “liefdes blow job” en een “ultra stoute blow job” tot in de puntjes plant? Dan zal het eerste bonus product je erg op weg helpen.

Het tweede bonus product dat je krijgt is om jou nog meer inspiratie te geven om jouw partner de meest ultieme pijpbeurt ooit te geven. Dit bonus product is namelijk een collectie van ontzettend geile pijp ervaringen uit het oogpunt van de man. (Zeer leerzaam!)

Gratis bonus product 1: Twee video’s t.w.v €25: De liefdes blow job en de ultra stoute blow job

In deze twee video’s worden de stappen doorlopen van twee totaal verschillende type blow jobs. De eeLief pijp scenariorste video helpt jou om een een blow job te geven die zeer intiem is en de relatie sterker maakt.

De tweede video helpt jou om een zeer stoute blow job te geven die voorbij zijn eigen fantasie gaat, waardoor jij de meest geile vrouw wordt waarmee hij ooit het bed heeft gedeeld.

Gratis Bonus product 2: E-boek t.w.v €15: 13 Perfecte Pijp scenario’s vanuit het oogpunt van de man

Jij ontdekt 13 “perfecte blow jobs” van mannen die anoniem aangeven wat het zo perfect maakte. Hoewel niet alles bonus-13-pijp-scenariosvan toepassing is op wat jou partner wil. Zijn de details en de informatie die je hier uithaalt goud waard.

Je krijgt letterlijk een inkijkje in de man. En wat een goeie blow job onderscheidt van een ultieme blow job die hij zich voor altijd zal herinneren. Per scenario krijg je uitgelegd waarom de pijpbeurt zo perfect was en wat de vrouw onbewust naar hem communiceerde…

Je bent maar 2 minuten verwijdert om je partner op de best mogelijke manier te pijpen. Verwen hem zoals geen ander kan en laat hem elke blow job ongekend lekker klaarkomen.

Jij voelt al veel liefde voor hem en nu kan je dit op een perfect manier tijdens het pijpen uiten. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Normaal kost de cursus 59 euro en zijn de bonussen samen 40 euro, maar jij betaalt geen 59 euro. Om de drempel voor jou zo laag mogelijk te maken. Heb jij de cursus nu voor 47.

Er is hard gewerkt om de meest complete en betaalbare pijpcursus ooit te maken. Waar jij de rest van je leven profijt van hebt.

Wanneer je samen naar een restaurant zou gaan, kost je dat al gauw het dubbele. En dat heeft veel minder impact op jullie seksleven, dan de nieuwe pijptechnieken en trucs die je straks leert!

De Perfect Pijpen Gids Normale Prijs Actieprijs
Word zijn beste sekspartner ooit! € 59,- € 47
De 2 ultieme blow job tutorial video’s € 25,- GRATIS
13 Perfecte Blow Job Scenario’s € 15,- GRATIS
Totale Prijs € 109,- € 47

Ontdek of deze cursus ook wat voor jou is…

Aller eerst is dit geen cursus om jou te overtuigen waarom pijpen voor een man zo geweldig is. Als jij een hekel aan pijpen hebt of dit slechts een paar keer per jaar wil doen. Sla deze cursus over!

Deze cursus focust zich echt op het beter worden in pijpen, het leren van nieuwe intense pijptechnieken, hoe jij hem kunt verrassen met een blow job en hoe je hem met woorden en trucjes extra geil krijgt.

Hij heeft ooit gezegd dat ik niet goed ben?

Hoe vervelend dit ook is om te horen, is dit ook een kans! Iemand die het dit zegt, doet dit omdat hij wil dat je er beter in wordt. Hij heeft liever dat hij van z’n lieve vriendin een fantastische blow job krijgt in de plaats van een vage meid die wel zin heeft om hem te pijpen.

Deze cursus helpt jou omdat alles stap-voor-stap doorlopen wordt. Je leert een pijpbeurt initiëren, wat je moet zeggen en ook elke pijptechniek wordt je rustig uitgelegd. Omdat je alles rustig kunt terug lezen hoef je niet alles uit je hoofd te leren. Je kunt eerst voor de simpele technieken kiezen die altijd werken. Hierdoor zal je zelfvertrouwen groeien en kan je steeds meer dingen uit de cursus proberen.

Hij heeft al veel ervaring, wat nu?

Om het even bot te zeggen: het maakt niet uit dat hij veel ervaring heeft. Hij is nu met jou en wil ook het liefst door jou gepijpt worden. Dat is al in je voordeel. Daarnaast betekent ook veel ervaring ook niet per se dat élke pijpbeurt perfect was.

Jij moet je focussen op de toekomst en dat is dat met de tips en informatie jij hem de beste blow jobs ooit kunt geven. Ongeacht zijn ervaring is dat mogelijk!

Dat jij z’n vriendin bent, is al in je voordeel. Wanneer je dat combineert met een spannende verrassing, een paar goeie pijptechieken, een paar sexy woordjes én een super geile climax. Dan heb jij iets teweeg gebracht wat het verleden doet verdampen!

Hij is nog nooit klaargekomen (of komt zeer moeilijk klaar)

Om hem een orgasme te bezorgen tijdens het pijpen zijn twee aspecten van belang:

 • Hoe voelt het voor hem (techniek)
 • Hoe opgewonden kan je hem krijgen (mentaal)

In de cursus krijg je vele technieken. Hiermee kan je experimenteren en ontdekken wat het beste bij je partner werkt. Tevens zijn er ook twee pijptechnieken om (snel) zijn orgasme op te wekken.

Daarnaast wordt in de cursus veel informatie gegeven hoe jij je partner intens geil krijgt. Zowel met je woorden als daden. De combinatie van de juiste technieken en de trucs om hem intens geil te maken, zorgen ervoor dat zelfs als je partner moeilijk klaarkomt het een stuk makkelijker wordt.

Pijpen leer je toch alleen in de praktijk?

Ja, het klopt hoe vaker jij je partner pijpt hoe beter jij z’n lichaam begrijpt. De cursus is daar ook geen vervanging voor, maar een short-cut! Je krijgt uitleg over het mannelijk lichaam (de penis), een stap voor stap uitleg van de verschillende pijptechnieken, informatie over pijpstandjes en veel inspiratie om hem te verrassen.

Het grote voordeel van de cursus is dat al het “denk werk” voor je gedaan is en jij kunt kiezen wat jou interesseert. Jij leert meer dan 15 manieren om een blow job (buiten de slaapkamer) te initiëren en meer dan 20 pijptechnieken.

In de plaats van te gokken om te ontdekken wat hij lekker vindt heb jij een heel stappenplan, zodat je gericht en vol zelfvertrouwen hem op veel verschillende manieren kunt pijpen. Een goede pijpbeurt is voor een groot deel psychologie, zoals het kiezen van het juiste moment en hoe je hem met woorden opgeilt. Ook dit wordt uitgebreid besproken.

Je hoeft niet meer het wiel uit te vinden om keer op keer die fantastische blow job te geven waar hij de dag erna aan terugdenkt…

“Ik ben geen pornoster!”

Deze cursus is alles behalve dat! Jij hoeft niet te acteren, geen rare fake geluiden te maken of iets anders te doen waar je totaal geen zin in hebt.

Deze cursus is ervoor om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt tientallen tips om ook juist de romantische en intieme kant van de blow job optimaal te benutten.

Daarnaast krijg je ook tientallen tips om een “ondeugende blow job” te geven. De keuze is zo groot dat jij kan kiezen wat wel of niet bij je past. Op deze manier kan jij hem vol overgave pijpen, omdat je de dingen doet waar ook jij heel blij van wordt.

Deze cursus is om jullie dichter bij elkaar te brengen. Maar ook jij komt dichter tot jezelf, omdat je veel inspiratie krijgt en nog beter ontdekt wat wel en niet bij jou past…

Test het zelf voor 12 maanden

Jij wilt je partner graag beter pijpen en de meest geweldige ervaring ooit geven…

Je weet wat voor impact een goede blow job heeft. En hoe dit zijn genot en de band tussen jullie kan versterken!

Hoe fantastisch zou het zijn dat als je na de geile blow job, hij jou beet pakt voor een lange passionele zoen? Dat is wat een goeie blow job doet…

Ben jij bereid om een paar uur van jouw tijd te besteden om binnen één maand zijn obsessie te worden?

Ja? Klik op de knop hieronder en dan kan je direct met de cursus beginnen!

P.S. Dit is de eerste Nederlandse pijpcursus en zéér uitgebreid. Jij zult hem straks zo lekker pijpen dat hij helemaal verslaafd aan jou raakt! Geef jezelf en hem de kans om zijn blow jobs nog spannender en geiler te maken. Probeer het 12 maanden. Ook als jij na 363 dagen bedenkt, kan je een mail sturen en krijg je het hele bedrag terug. Je mag de cursus houden. Niets moet jou belemmeren om de cursus te proberen, want jij en jouw partner verdienen dit!

Social Icons