Voor vrouwen die hun eerste orgasme willen of vaker willen klaarkomen

Voor vrouwen die hun eerste orgasme willen of vaker willen klaarkomen


“Ontdek hoe jij je Eerste Orgasme krijgt én moeiteloos Vaker, Intenser en Makkelijker Klaarkomt, zodat de seks nog Fantastischer wordt!”

Je vraagt je misschien af hoe jij straks wel de juiste snaar raakt om op “commando” intens klaar te komen. Terwijl je nu nooit of zeer moeilijk klaarkomt. (Ondanks dat je al een goed seksleven hebt.)

Waarschuwing...

Dit is geen artikel met een nette biologieles of goedbedoelde informatie die je leest in tijdschriften. Aan die onzin heb je niets...(Sorry.)

 • Jij bent slim genoeg om te weten dat je tijdens de seks “niet gefocust op je orgasme moet zijn”.
 • Jij snapt dat als je een langer voorspel hebt, je meer opgewonden raakt en de seks beter wordt.

Deze standaard tips zijn een tikkeltje beledigend en véél te voor de hand liggend.

Als deze tips écht hielpen dan had maar een hele kleine groep vrouwen moeite met klaarkomen.

Feit is dat 10% nog nooit is klaargekomen en een grotere groep nauwelijks klaarkomt of met veel moeite.

Het is onrealistisch om te denken dat al deze vrouwen een slecht seksleven hebben.

Het beeld dat de man er 3 seconden op duikt en alleen aan zijn eigen genot denkt, is volledig achterhaald. Er zijn genoeg vrouwen die een man hebben die er alles aan willen doen om hun partner een orgasme te geven.

En hoe vervelend ook. Dat jij onvoorwaardelijk van hem houdt en hem vertrouwt, zorgt er helaas niet automatisch voor dat je regelmatig klaarkomt.

Sterker nog...er zijn genoeg vrouwen die hun lichaam kennen met zichzelf oefenen en ook nooit klaarkomen.

Is hier wat aan te doen?

Je gaat nooit over het randje... zal het ooit gebeuren?

Sommige vrouwen ontdekken hun eerste orgasme op hun 25ste, 35ste, 45ste of 55ste.

Nu is de vraag: moet jij jaren wachten op je eerst orgasme en wat als je al eens bent klaargekomen. Moet je dan weken of maanden wachten voor je volgende orgasme?

Nee!

Simpelweg zijn er twee manieren om een orgasme te krijgen:

1) Toeval: je komt opeens klaar zonder dat je bewust hebt geprobeerd een orgasme op te wekken.

2) Oefenen: je oefent om een orgasme op te wekken en op een (willekeurige) avond raak je de juiste snaar.

Oefenen? “Dat doe ik al heel lang, waarom lukt het dan niet?”

Nou...

Wij leven in een wereld waarbij alles magisch hoort te gebeuren. Seks ook.

Anders dan in films, laat de praktijk zien dat een spontaan orgasme niet voor elke vrouw is weggelegd.

En laten we eerlijk zijn: het is zeer lastig om je probleem met één van je vriendinnen te bespreken. En dat je hiermee “alleen” mee rondloopt, kan je ook een erg eenzaam gevoel geven.

Omdat met jou ook veel andere vrouwen moeite hebben om dit te bespreken. Krijg je een verkeerd beeld en lijkt het bijna alsof er met jou iets mis is, omdat je niet klaarkomt.

Feit is: wanneer jij niet spontaan je orgasme hebt ontdekt of het maar zelden een orgasme hebt. Dan moet je ervoor “werken” om je orgasme op te wekken. Nu is “werken” niet helemaal het goede woord...

Want hoe erg is het dat jij energie steekt om bij jezelf te ontdekken wat nodig is om een fantastisch orgasme te krijgen?

En hoe mooi is het als jouw partner de juiste snaar weet te vinden en hij jou voor het eerst ziet klaarkomen? Hij is maar wat bereidt om daar veel energie in te steken!

Oefenen zonder de juiste kennis, kan voor orgasme problemen zorgen

Maar waarom gaat het dan toch mis? Want veel vrouwen en mannen oefenen...

Om goed te kunnen oefenen moet je wel de juiste kennis aan de slag gaan. Dit is lastig, want welke kennis heb je nodig als de seks al goed is?

Laat me je een voorbeeld geven:

Je kunt al rennen. Dit doe je al en daar hoef je niets speciaals voor te doen.

Nu wil je graag 25 kilometer rennen.

De kans dat je dit lukt zonder dat je problemen krijgt is nihil. Je moet de juiste schoenen hebben, leren rekken en strekken etc. Anders is de kans op een blessure erg groot.

Wat heeft dat met jouw orgasme te maken?

Jij kunt al fantastische seks met je partner hebben en je eigen lichaam goed kennen. Maar om de finish te bereiken (je orgasme) heb je specifieke extra kennis nodig.

Veel vrouwen hebben die kennis niet en raken gedemotiveerd. Het kan zelfs zijn dat je aan je eigen lichaam gaat twijfelen. Dit maakt de kans dat je een orgasme krijgt, nog kleiner...Dit proces vindt vaak onbewust plaats.

Vrouwen die na vele jaren klaarkomen, die hebben dat vaak niet gepland. Iemand die op haar 44ste voor het eerst een orgasme heeft, overkomt het.

Sterker nog, het kan zijn dat je als vrouw na een lange tijd van proberen. Het idee om ooit een orgasme te krijgen, loslaat: “Omdat het toch niet lukt.” En plots omdat alles op één moment samenvalt, word je door het orgasme overvallen. En weet je niet wat je overkomt.

Maar waarom zou je hier nog jaren op wachten?

Want stel je voor dat als je alle informatie van vrouwen die makkelijk kunnen klaarkomen bundelt. En dit aanvult met informatie van vrouwen die het orgasme per ongeluk hebben ontdekt?

De sleutel voor jouw orgasme: zo simpel kan het zijn...

De informatie van biologieles is te klinisch en tijdschriften spelen vooral in op hypes. Dat maakt het zo lastig, om de juiste kennis op te doen.

Jij hebt andere concrete informatie nodig. Informatie die je nog nooit eerder bent tegengekomen, want alleen dan krijg je nieuwe manieren om over het randje te gaan. Want je kunt een recept alleen verbeteren als je andere ingrediënten gebruikt.

De sleutel voor jou om op “commando” makkelijk en intens klaar te komen is dit:

 • Opwinding
 • Stimulatie
 • Overgave

Niet meer en niet minder...

Bij elke vrouw die een orgasme krijgt toeval of door te oefenen, is dit aanwezig. Het maakt ook niet uit of je alleen bent, met je partner of een avontuurtje hebt. Opwinding, stimulatie en overgave vindt altijd plaats bij een orgasme!

De reden dat je nauwelijks of nooit klaarkomt ligt bij één van deze drie punten. Tegelijkertijd ligt hier ook de oplossing.

Pilaar 1 Opwinding: dit legt de basis voor je orgasme

Seks begint bij opwinding. Of je nou alleen bent of met je partner dat maakt niet uit. Nu heb je vast wel ervaren dat er verschillende niveaus van opwinding zijn. En zowel jij als je partner hebben invloed op hoe opgewonden jij raakt.

Echter, om een orgasme te krijgen moet je maximaal opgewonden zijn. Lukt dit jou niet, dan is het krijgen van een orgasme zéér lastig.

Alleen zin hebben in seks is niet voldoende. Het is een begin, maar uiteindelijk moet jouw opwinding tijdens de vrijpartij groeien tot een geiligheid die ongekend hoog is.

Het mooie is wanneer jij perfect weet wat jou opwindt en jouw partner daarop inspeelt. Dan kan je makkelijker én intenser klaarkomen. Om die reden is een orgasme echt een ultiem samenspel...

Nu is er een simpele test hoe jij erachter kunt komen of jij vaak genoeg maximaal opgewonden bent...

Als je tijdens de seks nadenkt over het orgasme, dan ben je nog niet maximaal opgewonden. Want wanneer jij maximaal opgewonden bent, dan is daar geen ruimte voor, omdat je emotioneel te diep in de vrijpartij zit.

Het belangrijkste is dus dat jij niet je best doet om te ontspannen, maar dat je ervoor zorgt dat je maximaal opgewonden bent!

Als je denkt dat er meer in zit en jij tijdens een vrijpartij nog geiler zou kunnen zijn. Dan zijn er genoeg kansen voor jou om klaar te komen. Het mooie van opwinding is dat je dit kunt “trainen”. Zowel jij als je partner kan er bewust voor zorgen dat jij maximaal opgewonden raakt.

 

Pilaar 2 Stimulatie: de juiste snaar moet geraakt worden

Wanneer jij maximaal opgewonden bent, dan zal de lichamelijke stimulatie zeer heftig en lekker voelen. Zo ook de clitoris en g-spot stimulatie.

Wat het krijgen van een orgasme zo lastig maakt, is dat je de clitoris en g-spot op vele manieren kan stimuleren. Om een orgasme op te wekken is het cruciaal dat jij/je partner de clitoris en g-spot op de juiste manier stimuleert.

Ritme, druk, locatie en tempo spelen hierin een belangrijke rol. Met deze combinatie moet je spelen om zo te ontdekken hoe je de clitoris en g-spot stimuleert, zodat je klaarkomt.

Het lastige hierbij is dat het verschil tussen wel en geen orgasme soms erg klein kan zijn. Een ander veel voorkomend probleem, is dat het gevoel te heftig wordt. Waardoor je denkt het niet meer aan te kunnen en de stimulatie stopt.

Het is belangrijk om hier goed mee om te gaan, want een verkeerde aanpak kan onbewust voor blokkades zorgen. Waardoor je nog verder verwijderd van je orgasme raakt.

Als jij voor je gevoel al maximaal opgewonden bent, dan ligt jouw probleem misschien hier. Er zijn namelijk verschillende stimulatie technieken, die lang niet elke vrouw kent. En hoe meer manieren je hebt om de clitoris en g-spot te stimuleren, hoe groter de kans is dat je klaarkomt.

 

Pilaar 3 Overgave: hier hebben veel vrouwen (onbewust) moeite mee

De opwinding en stimulatie zorgen voor overgave; dit is pilaar 3. Bij overgave geef jij jezelf toestemming om je te laten gaan én de controle volledig uit handen te geven. Dit kan wanneer je alleen bent of bij je partner.

Hoe tegenstrijdig het misschien ook klinkt. Sommige vrouwen kunnen zich alleen bij een avontuurtje overgeven en klaarkomen, maar niet in een relatie. En anderen juist alleen bij soloseks en niet bij hun partner. Zo zie je maar dat overgave iets zeer complex is.

Een groot deel gebeurt onbewust, maar is gelukkig wél te veranderen. Waardoor je zowel alleen als bij je liefdespartner kunt klaarkomen!

Je kunt ook wel stellen: Bij overgave laat je alle remmen los en roept je lichaam jou geen “halt” toe.

Overgave is grensverleggend...

Om die reden is naast opwinding en de juiste stimulatie, vertrouwen in jezelf en hem van zeer groot belang. Vertrouwen is een grote voorwaarde voor overgave.

Een teken dat jij je moeilijk kunt overgeven is als je regelmatig tijdens de seks tegen jezelf praat. Onbewust houd jij jezelf tegen om je helemaal in de vrijpartij te verliezen.

Het lastige met overgave is dat jij jezelf wél toestemming kunt geven om je te laten gaan. Maar dat het onbewuste jou tegenhoudt. Dit is één van de redenen waarom je wel een fantastisch seks kunt hebben, maar niet klaarkomt.

Dit is zeer frustrerend omdat je partner goed bezig is, maar dit zich helaas niet uit in een orgasme.

Gelukkig zijn er verschillende manieren om jouw blokkades te “restten”. Zodat jij je compleet kunt overgeven aan de gevoelens, over het randje gaat en klaarkomt.

De orgasme formule die voor jouw lichaam werkt, waarmee je op “commando” kan klaarkomen

Wat is het grootste probleem met dé orgasme-techniek? Het werkt bij 4 op de 10 vrouwen fantastisch en de rest heeft er niets aan...

Jouw lichaam is hetzelfde als andere vrouwen in de zin dat: jij een clitoris en g-plek hebt. Maar wat jou opwindt en hoe je gestimuleerd moet worden voor een orgasme. Daarin ben jij uniek.

Om een orgasme te krijgen, makkelijker en vaker klaar te komen is maar één oplossing...

Jij hebt een overzicht nodig van de stimulatie-technieken hoe vrouwen een orgasme krijgen. Vervolgens kan jij hiermee experimenteren, ontdek je wat voor jou werkt en voor een orgasme zorgt.

Jij hebt dus niet één techniek nodig, maar meerdere bewezen technieken.

Naast deze technieken moet je ook tot de kern komen waardoor je opgewonden raakt. Want hoe beter jij dat weet hoe sneller en heftiger jij klaarkomt. (Opwinding versterkt de stimulatie.)

En om er voor te zorgen dat je onbewust niet geremd wordt, moet je manieren hebben om (onbewuste) “blokkades” kapot te maken. Zodat je tijdens een goede vrijpartij kunt klaarkomen. En je lichaam/brein jouw orgasme niet tegenhoudt.

Om jou bij dit alles te helpen introduceren Seksplaneet.nl...

“Van geen orgasme naar een intens orgasme” de eerste Nederlandse Video-cursus gericht op het vrouwelijk orgasme.

Je leert hoe je maximaal opgewonden raakt. Het stimuleren van de clitoris en g-spot wordt uitgebreid besproken. En je krijgt concrete technieken om je te kunnen overgeven. De cursus is 70 minuten en daarom zeer to-the-point.

Geen vage theorie, duffe oefeningen of een meditatiesessie van 5 uur. Maar concrete informatie die je vanavond nog kunt gebruiken.

Zodat je tijdens de vrijpartij zo door de emoties gegrepen wordt, dat je niet meer kunt nadenken. Je krijgt voorbeelden van hoe jij of je partner de clitoris en g-spot stimuleert voor een orgasme. Maar de cursus bevat ook “sneaky” trucs om over het randje te gaan, wanneer je nu moeite hebt om jezelf te laten gaan.

 

Wat ontdek je in de cursus “Van geen orgasme naar een intens orgasme”?

 • Jij leert wat de klok-techniek is en hoe jij hiermee ervoor zorgt, dat je clitoris optimaal gestimuleerd wordt. Zodat jij en je partner een clitoris-orgasme kunnen opwekken.

 

 • Je ontdekt waar de g-spot ligt, hoe je deze stimuleert en wat cruciaal is om de g-spot te stimuleren. Doe je dit niet, dan loop je het risico dat de g-spot “niet voor jou werkt” omdat je te weinig voelt en wordt klaarkomen via de penetratie een stuk lastiger.

 

 • Overgave: welke 3 dingen je moet hebben om je te kunnen overgeven en 12 manieren om dit voor elkaar te krijgen. Jouw (onbewuste) gedachtes zullen straks nooit meer je orgasme tegenhouden.

 

 • Jij ontdekt 5 verschillende clitoris stimulatie technieken die vele vrouwen hun eerste orgasme gaven. Minimaal één (zeer waarschijnlijk meer) van deze technieken zal jou helpen met jou eerste orgasme.

 

 • Jij ontdekt een overgave-trucje waarbij jouw partner jou over het randje brengt, zonder dat hij het doorheeft. Dit is mega effectief omdat dit de vrijpartij voor jou en hem niet onderbreekt.

 

 • Raak je tijdens de seks weleens afgeleid? Jij weet straks exact wat je dan moet doen. En nee, dit is niet wat de meeste mensen zeggen.

 

 • Jij leert op welke 4 manieren jij je opwinding nog meer kunt verhogen, zodat het krijgen van een orgasme nog makkelijker en sneller gaat. (Dit maakt je orgasme ook heftiger.)

 

 • Het idee dat jij een “mislukking” bent, wordt aan diggelen geschoten en vervangen door gedachtes die jou helpen om je eerste orgasme te krijgen.

 

 • Maak jij je tijdens de seks zorgen over hoe je lichaam er uitziet? Jij ontdekt twee standjes waarbij deze onzekerheid direct weggaat én hij jouw g-spot/clitoris goed kan stimuleren voor een orgasme!

 

 • Jij ontdekt wat jouw seksuele persona is en wat je moet doen, om optimaal opgewonden te raken. (Dit is informatie wat je nog nergens anders bent tegengekomen en jou veel inzicht in jezelf geeft.)

 

 • 4 cruciale manieren om je clitoris aan te raken. Deze kennis is het verschil tussen wel of geen orgasme.

 

 • 12 plekken waar jij jezelf of hij jou kan prikkelen, zodat je lichaam maximaal opgewonden raakt en de clitoris en g-spot stimulatie nog intenser voelt.

 

 • Onzeker over jezelf? Jij leert 3 manieren om direct je seksueel zelfvertrouwen te laten groeien! Dit is zeer belangrijk om je eerste orgasme te krijgen.

 

 • Zit jij in je hoofd tijdens de seks? Ontdek een techniek waarmee je direct er weer uit gaat. Nee, hier hoef je niet voor te oefenen en het zal hem óók extra opwinden! (Win-Win)

 

 • Jij ontdekt hoe onderdanig zijn en initiatief nemen jou kan helpen om een orgasme te krijgen. Hier hoef jij hem niet voor te overtuigen, jij ontdekt hoe je dit al direct de volgende vrijpartij kan doen en hij hier enthousiast in meegaat.

 

 • Een simpele techniek die 50% van de vrouwen niet bewust toepast om zelf nog meer opgewonden te raken. Dit alleen al kan je over het randje helpen en voor je eerste orgasme zorgen.

 

Geen ander zelfhulp cursus gaat zo diep in op het vrouwelijk orgasme. In 70 minuten leer jij wat nodig is om klaar te komen. Meer heb je niet nodig, want hoe complex het probleem ook lijkt. Er zijn maar een paar stappen nodig.

Wat krijg je nou precies?”

 

De Video Cursus: Van Geen Orgasme Naar Een Intens Orgasme (Direct te downloaden)

(Waarde €57 euro)vrouw-orgamse

De video “Van Geen Orgasme Naar Een Intens Orgasme” kun je direct downloaden en is 70 minuten. De cursus is zeer “orgasme gefocust” en staat vol met tips en technieken om jouw eerst orgasme te krijgen. Of als je zo nu en dan klaarkomt, om vaker en intenser klaar te komen.

De video is opgedeeld in 3 delen: Opwinding, Stimulatie en Overgave.

Elk deel heeft als doel jouw dichter bij je orgasme te brengen en de problemen die je nu hebt aan te pakken.

Deze video is echt iets voor jou als online al naar vele tips hebt gezocht, maar nog niet iets bent tegengekomen wat voor een doorbraak heeft gezorgd.

2 Gratis Bonussen...

Video: “Multiple orgasmes”

(Waarde €15 euro)

Om meerdere orgasmes achter elkaar te krijgen is deze video gemaakt. Deze video bevat zes bewezen manieren om een multiple orgasme op te wekken.

Dankzij de heldere uitleg kan jij (of je partner) elke manier simpel uitproberen en ontdek je wat voor jou werkt. Hierdoor kan je zowel alleen als bij je partner meerdere keren achter elkaar heftig klaarkomen.

Deze video zal jou ook helpen bij het klaarkomen tijdens de penetratie. Zodat je samen met hem tegelijk een orgasme hebt.

 

Video: “Veelgestelde Orgasme vragen”

(Waarde €15 euro)

Er zijn veel vragen over het orgasme. De meest gestelde vragen zijn in deze video behandeld. Je krijgt onder andere het stappenplan om tegelijk met je partner klaar te komen.

Je krijgt ook antwoord op de vraag, wat je moet doen. Als jouw partner je bevredigt en jij je na een tijdje niet meer kan ontspannen. Omdat het voor jouw gevoel te lang duurt om klaar te komen.

Een andere veelgestelde vraag is wat je moet doen als het te heftig voelt. Ook daar krijg je antwoord op...(Dit zal een antwoord zijn dat je niet verwacht.)

Dit en andere vragen komen aan bod!

 

Je hoeft niet nu te beslissen...Neem je tijd en probeer deze cursus 12 maanden uit

GarantieJe kunt je lichaam niet dwingen om klaar te komen. Om die reden kan je 12 maanden lang de cursus proberen. En mocht de cursus je niet aanspreken, je niet vaak en heftig genoeg klaarkomen. Of je heb je een andere reden waarom je niet tevreden bent. Stuur een mailtje en je krijgt het hele bedrag terugstort.

Omdat dit een nieuwe cursus is, krijg je de mogelijkheid om dit 3-delige video pakket aan te schaffen ter waarde van €97 euro, voor een speciale prijs van €47 euro.

Deze cursus is 2 keer zo goedkoop als een goede vibrator.

Video cursus: Van Geen Orgasme Naar Een Intens Orgasme  Normale Prijs  Actieprijs
Video: Van Geen Orgasme Naar Een Intens Orgasme  €67  €47
Video: Multiple Orgasmes  €15  GRATIS
Video: Veelgestelde Orgasme Vragen  €15  GRATIS
Totale prijs  €97  €47

Druk op de “Ja, ik wil heftig klaarkomen” knop en ontvang binnen een paar minuten de video!

Ja, ik wil heftig klaarkomen!

Is dit wel wat voor mij?

Eerlijk is eerlijk. Deze cursus is niet voor iedereen. Deze cursus richt zich specifiek op: maximaal opgewonden raken, clitoris/g-spot stimulatie technieken en hoe jij jezelf kunt overgeven. Zodat jij je eerste orgasme krijgt en daarna ook vaak klaarkomt.

De reden dat hier de focus ligt, is omdat je dit snel kunt leren. En daarnaast zal het resultaat al een grote impact op jouw seksleven hebben. Want wanneer je makkelijk via de clitoris en g-spot kunt klaarkomen, dan kan je ook tijdens de penetratie klaarkomen. En dat brengt jou en je partner nog dicht bij elkaar.

Complexe orgasme technieken, waarvan je het effect pas na maanden merkt. Zijn niet in deze cursus aanwezig. De informatie is juist erg direct en toegankelijk.

Mocht je al wél makkelijk klaarkomen en jezelf al heel goed kennen, dan zal deze cursus je daarin niet verder helpen. En is het beter om even verder te kijken.

Deze cursus is echt bedoeld om het eerste orgasme op te wekken en als dat is gelukt. Vaker en heftiger klaar te komen. Je krijgt informatie om je lichaam nog beter te begrijpen. Trucs om nog intenser opgewonden te raken en (emotionele) blokkades te laten verdwijnen. Zodat je straks je eerste orgasme krijgt en daarna moeiteloos klaarkomt.

Twijfel je nog? Misschien heb jij ook wel één van deze vragen...

Ik ben nog nooit klaargekomen (en ben bang dat dit niet werkt)

Deze gedachte is logisch. Echter is het krijgen van je éérste orgasme een stuk moeilijker dan je 100ste. Dat komt omdat als je het vele keren geprobeerd hebt en het nog steeds niet lukt. Door alle teleurstellingen is de moed in de schoenen gezakt.

Je hebt van alles geprobeerd en weet niet meer weet wat je moet doen. Het zou een loze belofte als je morgen direct je eerste orgasme zal hebben. Het kan wel, maar dan ben je een uitzondering.

Wat het verschil wordt met je vorige ervaringen, is dat je nu een blauwdruk krijgt. Je krijgt niet die ene speciale techniek, maar meerdere. Je leert niet hoe vrouwen opgewonden worden. Jij leert hoe JIJ maximaal opgewonden raakt.

Alles draait om jou. Aan het einde van de cursus heb je alle ingrediënten voor jouw orgasme en dan kan je gericht gaan experimenteren. Je zult je clitoris op manieren stimuleren waar je nu nooit aan gedacht had. Je zult je straks zonder enige moeite overgeven en onbewuste blokkades worden vernietigd. Jij bent er straks helemaal klaar voor om je eerste orgasme te krijgen!

Ik kom af en toe klaar

Dat je al soms klaar komt, is een goed begin. Maar in de plaats van te gokken, waarom je wel of niet klaarkomt. Zou je liever niet hebben, dat je keer-op-keer klaarkomt?

Als jij nog beter van jezelf weet wat jou opwindt. Ontdekt hoe jij het samenspel met je partner op een positieve manier kunt gebruiken. Zodat je maximaal opgewonden raakt. En daarbij ook nog de stimulatie technieken ontdekt die jou over het randje brengen. Dan heb jij jouw combinatie in handen, om elke keer klaar te komen. En laat het niet meer aan een “toeval” over.

De seks is al goed, leer ik nog wat bij?

Helaas staat zoals je gemerkt hebt, goede seks niet gelijk aan een orgasme. Uiteraard helpt het, maar bij goede seks kom je niet automatisch klaar. Deze cursus helpt je om je huidige seksleven te verfijnen, zodat je toch klaarkomt.

Er zullen geen drastische veranderingen plaatsvinden, maar wel nieuwe experimenten.

Tijdens de cursus kom je dingen over je eigen opwinding en clitoris/g-spot stimulatie te weten die je nu nog niet weet. Het voordeel van dat je een goed seksleven hebt, is dat je dit direct met hem kunt communiceren en uitproberen.

Hierdoor is het een kwestie van tijd tot je klaarkomt, want je hebt al een goede basis.

Ik heb geen interesse in zweverige tips

Een orgasme komt voort omdat alles goed samenvalt. Niet omdat jij een uur voor de vrijpartij naar “magische woorden” luistert. Om die reden is het een zeer praktische cursus met veel voorbeelden en ook visuele beelden (geen porno) met wat jij moet doen.

Een orgasme is een samenkomen van opwinding, stimulatie en overgave. Om die reden krijg je geen informatie waarbij je een half uur in en uit moet ademen. Voordat je seks hebt.

Je leert juist de trucs om nog meer opgewonden te raken, hoe je de clitoris en g-spot aanraakt en wat je moet doen als je tijdens de seks in je hoofd zit. Het mooie van de informatie die je krijgt, is dat dit jouw partner ook niet afleidt. Het moet juist voor jullie beide natuurlijk aanvoelen!

Sterker nog veel technieken zullen hem ook extra opwinden, waardoor je samen in een intense spiraal belandt. Dat brengt jou dichter bij het orgasme. Dit is uiteindelijk veel effectiever dan een complexe oefening, waar je toch niet volledig achterstaat.

Probeer de Cursus Van Geen Orgasme Naar Een Intens Orgasme voor 12 maanden zonder enig risico

Je weet al dat je vaak en heftig wil klaarkomen...

Je weet wat voor impact het krijgen van en orgasme op jouw seksleven kan hebben (en die van je partner). Ben jij bereid om 70 minuten van jouw tijd te besteden aan het kijken van een video zodat je eindelijk die stap naar een intens orgasme zet?

Zo, ja klik op de knop hieronder en dan kan je direct met de cursus beginnen!

Op jouw orgasme!

P.S. Jij hebt het lichaam om klaar te komen, het zou zonde zijn als je deze ervaring misloopt. Geef jezelf de kans om je seksleven een extra dimensie te geven. Probeer het 12 maanden. Ook als jij na 361 dagen bedenkt, kan je een mail sturen en krijg je het hele bedrag terug. Je mag de video’s houden. Niets moet jou belemmeren om de cursus te proberen, want jij verdient je eerste orgasme!

Ja, ik wil heftig klaarkomen!

Social Icons