Seksplaneet legt uit:

Ben je nieuwsgierig naar een onderwerp hieronder zijn verschillende begrippen uitgelegd. Zie is het al een SeksWoordenboek! Deze pagina zal zich blijven uitbreiden!

Please select from the menu above

 • Anaal fisten / anaal vuisten
  Definitie: wat is anaal fisting? Anale fisting ofwel anaal vuisten is een seksuele handeling waarbij een partner een hand in de anus van de andere partner (ontvanger) doet. Ondanks de naam van de term, de hand is niet echt in een vuist positie. In plaats daarvan worden de vingers uitgebreid en overlappend ingebracht. Dit is Lees Artikel!
 • Anaal vibrator
  Definitie: wat is anaal vibrator? Een anale vibrator is een vibrerend seksspeeltje dat speciaal is ontworpen voor anale stimulatie. Hoewel deze sextoy zowel kan worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen. Zullen veel mannen dit bijzonder plezierig vinden, omdat veel anaal vibrators zijn ontworpen om de prostaat van intense stimulatie te bieden. Hoewel de traditionele Lees Artikel!
 • Anale dildo
  Definitie: wat is anale dildo? Een anale dildo is een soort dildo speciaal ontworpen voor anaal gebruik. Deze categorie van dildo is vaak gebogen voor prostaat stimulatie. Seksplaneet legt uit: anale dildo Hoewel, technisch, in principe elke dildo kan dienen als een anale dildo, zijn er dildo’s die speciaal zijn ontworpen voor anale stimulatie. Anaal Lees Artikel!
 • Anale seks
  Definitie: wat is anale seks? Anale seks is een vorm van geslachtsgemeenschap waar de penis ingebracht wordt in de anus van een seksuele partner. Deze vorm van seks is gebruikelijk in zowel homoseksuele als heteroseksuele relaties. Bij solo anale seks brengt de persoon bijvoorbeeld zelf een vinger in de eigen anus. Hoewel sommige mensen anale Lees Artikel!
 • Bondage
  Definitie: wat is bondage? Bij bondage wordt bij een persoon de bewegingsvrijheid ontnomen. Er zijn ook mensen die tijdens masturbatie aan zelfbondage doen. Mensen genieten van bondage om verschillende redenen. De gene wiens vrijheid ontnomen wordt, kan het fijn vinden dat de partner controle heeft over wat er gebeurt. Bijvoorbeeld controle over wanneer iemand welke Lees Artikel!
 • Compatibiliteit
  Definitie: wat is seksuele compatibiliteit? Seksuele compatibiliteit is een term waarmee aangegeven wordt in hoeverre de seksuele behoeftes van de partners overeenkomen en bevredigd worden. Wanneer de partners complementaire aan elkaar zijn dan heeft dat een positief effect op het libido. Met name in monogame relaties is seksuele compatibiliteit van cruciaal belang om tevreden over Lees Artikel!
 • Erogene zones
  Definitie: wat is een erogene zone? Een erogene zone is een gebied van het menselijk lichaam dat wanneer deze gestimuleerd wordt dit kan leiden tot een seksuele reactie, ontspanning, het krijgen van seksuele fantasieën, seksuele opwinding en een orgasme. Seksplaneet legt uit: erogene zones Het menselijk lichaam heeft verschillende erogene zones, maar de gevoeligheid van Lees Artikel!
 • Fetisj
  Definitie: wat is fetish? 1256/5000 Een fetisj verwijst naar een intense seksuele fixatie op een over het algemeen niet-sensueel voorwerp, lichaamsdeel of situatie. Sommige mensen met extreme fetisjen, of parafilieën kunnen zelfs niet in staat zijn om seksueel opgewonden te raken of een climax te bereiken zonder hun gekozen fetisj. (Bij parafilie heeft de persoon Lees Artikel!
 • Halsband/Collar
  Definitie: wat is bdsm halsband of collar? Een halsband is een attribuut die soms in een BDSM-spel om de nek van onderdanige partner omgedaan wordt. Het is niet ongebruikelijk dat dominanten ze ook dragen. Vaak wordt een onderdanige partner die regelmatig halsbanden draagt, “collared” genoemd. Soms worden er formele collaring-ceremonies gehouden. Deze ceremonies kunnen worden Lees Artikel!
 • Libido
  Definitie: wat is libido? Libido verwijst naar iemands zin/verlangen voor seks; libido staat ook wel bekend als de sex drive of “zin in seks”. Hoe hoog of laag het libido is, is afhankelijk van verschillende factoren: psychologisch, biologisch, gezondheid, en sociaal welzijn van een persoon. De biologische invloed van libido zijn testosteron niveau fluctuaties en Lees Artikel!
 • Meester / Meesteres
  Definitie: wat betekent meester of meesteres? (context: BDSM) In de BDSM gemeenschap een meester een mannelijke dominante en een meesteres een vrouwelijke dominante. Meesters en meesteressen hebben controle over hun onderdanige. Afhankelijk van het type BDSM-relatie heeft de ondernagi slaaf/slavin of sub/subje. De meester/meesteres heeft de macht en de controle wat de onderdanige moet doen Lees Artikel!
 • Plassex
  Definitie: wat is plassex? Bij plassex wordt urine betrokken in een seksuele activiteit. Dit kan op verschillende manieren gedaan worden: over de partner heen plassen, plas drinken, in de broek plassen en in de mond plassen. Seksplaneet legt uit: plassex Bij een lichamelijk gezond persoon is urine steriel en veilig om in kleine hoeveelheden te Lees Artikel!
 • Rimmen
  Definitie: wat is rimmen? Rimmen is een vorm van orale seks, waar de tong wordt gebruikt om bij een seksuele partner de anus of perineum te stimuleren. Vanwege de vele erotische zenuwuiteinden rond het anale gebied bij zowel mannen als vrouwen, kan orale stimulatie van dit gebied (likken/rimmen) heel erg plezierig voelen. Rimmen wordt ook Lees Artikel!
 • Slaaf/slavin (BDSM)
  Definitie: wat betekent slaaf? (BDSM) Een slaaf is een persoon die de macht en controle geeft aan de dominante partner in de BDSM context. De gene die de controle heeft wordt vaak aangeduid met meester/meesteres. Over het algemeen worden slaven beschouwd als het eigendom van hun eigenaren in de BDSM gemeenschap. De wil van de Lees Artikel!
 • Squirten
  Definitie: wat betekent squirten? Met squirten wordt bedoelt dat een vrouw een spuitend orgasme heeft gehad. Het squirt orgasme bij de vrouw wordt gekenmerkt door het spuiten of gutsen van een smaakloze, geurloze vloeistof uit de urethra vóór of tijdens de climax. Het spuitende orgasme wordt meestal bereikt door dubbele stimulatie van de g-spot en Lees Artikel!
 • Vernedering
  Definitie: wat betekent vernedering? (context: seksuele opwinding) Vanuit een seksueel oogpunt, geeft vernedering in de context van wederzijds goed vinden een opwindende prikkeling. Bij vernedering doet of zegt de partner die vernedert dingen bij de ander die normaal gesproken niet horen en als vernedering gezien worden. Maar binnen deze context door beiden als zéér seksueel Lees Artikel!
 • Voorkeuren
  Definitie: wat betekent seksuele voorkeuren? Seksuele voorkeur is een term die beschrijft wat een persoon verkiest of graag doet in een seksuele context. De term seksuele voorkeur wordt vaak gebruik in de context van seksuele geaardheid, maar deze twee termen moet niet worden verward. In tegenstelling tot seksuele geaardheid, seksuele voorkeur duidt op een bewuste Lees Artikel!
 • Voorspel
  Definitie: wat betekent voorspel? Voorspel verwijst naar de seksuele en intieme daden die zich voordoen in de voorbereiding voor geslachtsgemeenschap. Voorspel verhoogt opwinding en de zin in seks tussen partners. Het helpt ook om eventuele remmingen weg te nemen en voorspel verhoogd de emotionele intimiteit. Zoenen, strelen, likken (buiten de erogene zones), een massage, en Lees Artikel!
Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

 1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
  en zorgeloos van de seks geniet
 2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
 3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
  hij intens naar je verlangt

Het is gratis - Anti spam - Je gegevens zijn veilig.

Welkom!

Bericht v/d Dag

Social Icons