Voorspel

Definitie: wat betekent voorspel?

Voorspel verwijst naar de seksuele en intieme daden die zich voordoen in de voorbereiding voor geslachtsgemeenschap. Voorspel verhoogt opwinding en de zin in seks tussen partners. Het helpt ook om eventuele remmingen weg te nemen en voorspel verhoogd de emotionele intimiteit. Zoenen, strelen, likken (buiten de erogene zones), een massage, en andere seksuele handelingen die niet direct een orgasme opwekken kunnen worden beschouwd als een onderdeel van het voorspel.

Seksplaneet legt uit: voorspel

Over het algemeen is de veronderstelling dat voorspel vooral belangrijk is voor vrouwen, omdat het tijd kost voordat het voor een vrouw lekker voelt om bij de vagina aangeraakt te worden. Over het algemeen kan een penis sneller op een seksuele manier aangeraakt worden.

Sommige studies zeggen dat een voorspel van 20 minuten nodig is om ervoor te zorgen dat het lichaam van de vrouw in staat om goed seksueel genot te ontvangen, wat tot een orgasme kan leiden. Een goed voorspel is belangrijk om een vrouw klaar te laten komen.

Dat gezegd hebbende, voorspel is zéker niet alleen voor vrouwen! Wanneer de seks opgebouwd heeft een man er ook profijt van. Naast de spanning die wordt gecreëerd en de emotionele connectie, kan het orgasme ook een stuk intenser worden. Daarnaast helpt het hem ook om eventuele remmingen of stress weg te nemen.

Het maakt niet uit wie het voorspel initieert, het is een fantastische opmaat voor een heerlijke vrijpartij!

Relevante artikelen:

Interessant artikel? Deel het!

Comments are closed.

Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

  1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
    en zorgeloos van de seks geniet
  2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
  3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
    hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Onzeker over je geslachtsdeel? Bekijken is oké. Vergelijken? Stop ermee!
~

Social Icons