Vernedering

Definitie: wat betekent vernedering? (context: seksuele opwinding)

Vanuit een seksueel oogpunt, geeft vernedering in de context van wederzijds goed vinden een opwindende prikkeling.

Bij vernedering doet of zegt de partner die vernedert dingen bij de ander die normaal gesproken niet horen en als vernedering gezien worden. Maar binnen deze context door beiden als zéér seksueel prikkelend worden ervaren. De kick bij de ontvanger zit ‘m onder andere in de verlegenheid die wordt opgewekt.

Vernedering kan zowel privé als in het openbaar gebeuren dat is afhankelijk van wat afgesproken is. Aangezien vernedering zeer persoonlijk is en wat vernederend is ook verschillend ervaren wordt, is het belangrijk dat voordat je hieraan begint bespreekt wat wel of niet kan.

Seksplaneet legt uit: vernedering

Seksuele vernedering is gericht op het opwekken van een intens gevoel van onderdanigheid aan de persoon die beschaamd en/of vernederd wordt. Voorbeelden van vernedering zijn bijvoorbeeld spugen, ejaculeren, of plassen op de onderdanige partner. In sommige contexten, de dominante partij kan eisen dat de ander al hun kleren uittrekt op openbare plaatsen zoals BDSM partijen, stripclubs, en andere volwassen locaties.

Andere aspecten van seksuele afbraak kan bestaan uit verbaal geweld, beledigingen, schelden, niet aan kijken, bespotten en gedwongen exhibitionisme.

Relevante artikelen:

Interessant artikel? Deel het!

Comments are closed.

Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

  1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
    en zorgeloos van de seks geniet
  2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
  3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
    hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Seks spannend maken? Wees dat geile, stoute spannende wezen... Goed voorbeeld doet volgen;-) Wat verwacht de ander nooit van jou? Doe dat!
~

Social Icons