Squirten

Definitie: wat betekent squirten?

Met squirten wordt bedoelt dat een vrouw een spuitend orgasme heeft gehad. Het squirt orgasme bij de vrouw wordt gekenmerkt door het spuiten of gutsen van een smaakloze, geurloze vloeistof uit de urethra vóór of tijdens de climax.

Het spuitende orgasme wordt meestal bereikt door dubbele stimulatie van de g-spot en clitoris, maar sommige vrouwen kunnen alleen via G-spot stimulatie ejaculeren.

Spuitende orgasmen zijn intens aangenaam, ze worden vaak heftiger ervaren dan een normaal clitoraal orgasme.

Een spuitend orgasme kan ook vrouwelijke ejaculatie, gutsen of spuiten worden genoemd.

Seksplaneet legt uit: squirten

Het spuitende orgasme is mogelijk een van de meest ongrijpbare verschijnselen in de vrouwelijke seksualiteit. Seksuologen en wetenschappers die geïnteresseerd zijn in vrouwelijke seksualiteit zijn, hebben nog niet een eenduidig antwoord of squirten echt bestaat of niet, ondanks het ruime bewijs dat vrouwen kunnen spuiten of spuiten tijdens het orgasme.

Deze vloeistof is geen urine, hoewel vrouwen het gevoel kunnen hebben dat ze moeten plassen voordat ze spuiten. Dat gezegd hebbende, de exacte aard en samenstelling van de vloeistof is ook niet exact gedefinieerd.

Er zijn verschillende technieken om een ​​spuitend orgasme te bereiken. De meeste van hen hebben betrekking op directe stimulatie van de g-spot. Terwijl sommige seksuologen geloven dat alle vrouwen de capaciteit hebben om te spuiten, ervaren maar weinig vrouwen squirtende orgasmen. Het kan verschillende sessies van g-spot stimulatie duren, in combinatie met ontspanning en ademhalingstechnieken, om een ​​spuitend orgasme te bereiken.

Relevante artikelen:

Interessant artikel? Deel het!

Comments are closed.

Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

  1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
    en zorgeloos van de seks geniet
  2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
  3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
    hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Voor de afwisseling: laat je handen achter je rug vastgebonden worden wanneer jij de ander oraal verwend...de sensatie van je mond, lippen en tong zullen de ander wild maken!
~

Social Icons