Slaaf/slavin (BDSM)

Definitie: wat betekent slaaf? (BDSM)

Een slaaf is een persoon die de macht en controle geeft aan de dominante partner in de BDSM context. De gene die de controle heeft wordt vaak aangeduid met meester/meesteres. Over het algemeen worden slaven beschouwd als het eigendom van hun eigenaren in de BDSM gemeenschap. De wil van de slaaf is ondergeschikt aan dat van de dominante partner. Wanneer een slaaf iets wil moet bij de eigenaar om toestemming worden gevraag. Doet de slaaf dat niet dan volgt er een consequentie. Luistert de slaaf goed dan kan daar een beloning of privilege tegenover staan.

Seksplaneet legt uit: slaaf/slavin

Het besluit om een slaaf te worden, moet niet lichtzinnig worden opgevat. Het impliceert vaak volledige overgave en het weggegeven van controle van elk aspect van je leven. Wanneer je voor een 24/7 relatie gaat. Dit gaat zover dat je ook moet vragen wanneer je naar het toilet mag. Als je zo’n relatie aangaat dan wordt er vaak ook een bdsm-contract opgesteld, waarin alle grenzen netjes zijn uitgewerkt.

Uiteraard zijn er ook bdsm-relaties waarbij iemand niet 24/7 een slaaf is, maar ook dan dien je je binnen de gemaakte afspraken te gedragen. Doe je dit niet dan zal je de consequenties van je partner moeten ervaren.

Belangrijk om te weten is dat als slaaf alles zover mag aan als jij aangeeft. Een meester/meesteres mag niet over die grenzen heen gaan. Juist door de omkadering kan het zijn van een slaaf/slavin zeer bevrijdend zijn!

Relevante artikelen:

Interessant artikel? Deel het!

Comments are closed.

Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

  1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
    en zorgeloos van de seks geniet
  2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
  3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
    hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Wil je aan buitenseks doen? Trek makkelijke kleding aan!
~

Social Icons