Anale seks

Definitie: wat is anale seks?

Anale seks is een vorm van geslachtsgemeenschap waar de penis ingebracht wordt in de anus van een seksuele partner. Deze vorm van seks is gebruikelijk in zowel homoseksuele als heteroseksuele relaties. Bij solo anale seks brengt de persoon bijvoorbeeld zelf een vinger in de eigen anus.

Hoewel sommige mensen anale seks te bekijken als taboe zien, beoefend met zorg, kan het heel plezierig voor koppels zijn. Zowel mannen als vrouwen hebben veel erotische zenuwuiteinden rondom de anus, en anale seks is een extra manier om je seksueel te uiten.

Anale seks staat ook wel bekend als anaal neuken.

Seksplaneet legt uit: anale seks

Anale seks is misschien taboe, maar wanneer beide partners het willen, kan het een mooie toevoeging zijn voor het seksleven. Belangrijk om te weten is dat in tegenstelling tot de vagina, de anus is niet zelfsmerend is en penetratie zonder glijmiddel zéér onaangenaam en pijnlijk kan aanvoelen.

Er zijn verschillende gezondheidsrisico’s geassocieerd met anale seks die in acht moeten worden genomen. Het risico van de overdracht van een aantal een bacteriële infectie is een risico. Wanneer na anale seks de penis of vingers in contact komen met de vagina. Doe dit niet. Of was goed de handen/geslachtsdeel om infecties te voorkomen.

Afbeelding: anale seks

Afbeelding bekijken? Klik hier.

Relevante artikelen:

Interessant artikel? Deel het!

Comments are closed.

Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

  1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
    en zorgeloos van de seks geniet
  2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
  3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
    hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Voor de afwisseling: laat je handen achter je rug vastgebonden worden wanneer jij de ander oraal verwend...de sensatie van je mond, lippen en tong zullen de ander wild maken!
~

Social Icons