Anaal vibrator

Definitie: wat is anaal vibrator?

Een anale vibrator is een vibrerend seksspeeltje dat speciaal is ontworpen voor anale stimulatie. Hoewel deze sextoy zowel kan worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen. Zullen veel mannen dit bijzonder plezierig vinden, omdat veel anaal vibrators zijn ontworpen om de prostaat van intense stimulatie te bieden. Hoewel de traditionele vibrators ook kunnen worden gebruikt voor anale stimulatie, zijn anaal vibrators speciaal ontworpen voor veilig anaal gebruik.

Ze zijn bijvoorbeeld slanker, waardoor er minder kans op scheurtjes bij de anus. Ook heeft een anaal vibrator vaak een bredere basis, waardoor deze niet zomaar naar binnen floept.

Seksplaneet legt uit: anale vibrator

Er zijn een paar verschillende soorten van anale vibrators op de markt. Denk aan van vibrerende prostaat stimulators, anale kralen en vibrerende butt pluggen. Het type van anale vibrator die u kiest zal meestal worden bepaald door wat je wilt.

Vibrerende prostaat stimulators zijn meestal sextoys voor mannen, bijvoorbeeld, terwijl een butt plug al klein begint en die voor iemand die nog geen anaal ervaring heeft ideaal zijn.

In tegenstelling tot de vagina, kan de anus niet vochtig worden en is er glijmiddel nodig. Glijmiddel op basis van water is speciaal ontworpen voor anale seks en is aan te raden dat dit i.c.m. een anaal vibrator wordt gebruikt. Dor rustig aan en voorzichtig zodat de anus niet beschadigd raakt.

Relevante artikelen:

Interessant artikel? Deel het!

Comments are closed.

Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

  1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
    en zorgeloos van de seks geniet
  2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
  3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
    hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Binnen een relatie gebruik je seksspeeltjes vooral voor het effect!
~

Social Icons