Anaal fisten / anaal vuisten

Definitie: wat is anaal fisting?

Anale fisting ofwel anaal vuisten is een seksuele handeling waarbij een partner een hand in de anus van de andere partner (ontvanger) doet. Ondanks de naam van de term, de hand is niet echt in een vuist positie. In plaats daarvan worden de vingers uitgebreid en overlappend ingebracht. Dit is een meer geavanceerde techniek tijdens het anaal spel wordt gebruikt.

Anale fisting wordt ook wel vuist neuken genoemd of anaal vuisten.

Seksplaneet legt uit: anaal visten

Anaal fisting vereist ervaring, verlangen, communicatie, tijd en, vooral, glijmiddel. Dit is zeker niet iets wat je moet doen als je aan het begin staat van je anale seks avontuur. Het risico van bloeden en rectale pijn is groot. Om de ervaring van het anaal vuistneuken goed te laten verlopen, is het raadzaam dat de ontvangende partner een klysma of anaal spoeling doet. Op deze manier weet je zeker dat het schoon is, wat voor extra ontspanning zorgt.

Om het soepeler te laten verlopen kan de gever latex handschoenen aandoen, zodat de hand nog makkelijker de anus ingaat. Het proces van het anaal inbrengen van een hele hand is een lang, geleidelijk en sensueel proces.

Het proces begint met het masseren van de anus en als dat goed gaat kan het topje van de vinger worden ingebracht. Vervolgens kan met verschillende maten butt pluggen en na heel wat tijd (uren) kan er een hele hand. Wees niet teleurgesteld als de sluitspier weigert om samen te werken wanneer je dit de eerste keer probeert. Als dit jou en je partner geil klinkt dan is het advies, rustig proberen en opbouwen. Er is geen haast bij.

Fisting is redelijk taboe, omdat het een ‘extreem’ label heeft. Dit label maakt het ook wel weer aantrekkelijk en extra opwindend. Het heeft daarnaast ook iets grensverleggend.

Relevante artikelen:

Interessant artikel? Deel het!

Comments are closed.

Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

  1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
    en zorgeloos van de seks geniet
  2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
  3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
    hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Voor de afwisseling: laat je handen achter je rug vastgebonden worden wanneer jij de ander oraal verwend...de sensatie van je mond, lippen en tong zullen de ander wild maken!
~

Social Icons